Probleem

Voor aanvang zijn alle toiletten schoon, maar na een uur begint de viezigheid.
De toiletbril is besmeurd, het toiletpapier raakt op en de zeep loopt over de wastafel.
Geen goede indruk dus voor je gasten.

Oplossing

Je wilt fris en net sanitair aan je gasten aanbieden. Dat kan geregeld worden. Boek een toiletjuffrouw en zij zorgt ervoor dat de toiletten schoon blijven en er altijd toiletpapier voorradig is.

Boek een toiletjuffrouw

Bekijk de mogelijkheden en prijzen en vraag direct een offerte aan.

DE KOSTEN PER TOILETJUFFROUW

Overzichtelijke prijzen.

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.

Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht van € 0,30 per gereden kilometer.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

WIE GINGEN JE VOOR?

Toiletjuffrouw Boeken werkt ook voor:

TOILETJUFFROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

Onze toiletdames houden de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan uiteraard tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich aan.
Je mag bovendien niet verwachten dat de toiletdame (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

WAAROM KAN JE EEN POETS JUFFROUW HUREN

Poets juffrouw huren?

Geef je een klein feestje thuis, een bruiloft of een groot evenement en ben wil je daarom een poetsjuffrouw huren? Dan ben je aan het juiste adres bij Toiletjuffrouw Boeken. Van kleine feestjes waar een enkele poetsjuffrouw voldoende is tot grote evenementen waar een schoonmaakteam ingezet moet worden, onze poetsjuffrouwen kunnen overal voor ingezet worden! Onze poetsjuffrouwen zorgen voor schone en nette toiletten, vullen het toiletpapier aan en maken af en toe een vriendelijk praatje met de gasten. Je zorgt zelf voor toiletpapier, handdoekjes en zeep. Uiteraard kunnen onze dames ook voor toiletpapier, handdoekjes en zeep zorgen tegen een meerprijs.

Zo kunnen de gasten de hele avond gebruik maken van een schoon toilet en kun je zelf ook van het feestje genieten. Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl.

Wil je naast een poetsjuffrouw ook een dixi huren? Neem dan eens een kijkje op de website van onze collega Groenendaal Verhuur.

MAAK KENNIS HET ONS TEAM

Hallo Toiletjuffrouw!

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen over ons.

VRIJBLIJVEND DE TOTAALKOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.