DIRECT
TOILET DAMES HUREN?

WAAROM KAN JE TOILET DAMES HUREN?

TOILET DAMES NODIG?

Toilet dames nodig voor een bruiloft, bedrijfsevenement of gewoon een klein feestje thuis? Dan ben je aan het juiste adres bij Toiletjuffrouw Boeken. Van kleine feestjes waar een enkele toilet dame voldoende is tot grote evenementen waar een team met toilet dames nodig is, onze toilet dames kunnen overal voor ingezet worden! Onze toilet dames zorgen voor schone toiletten en houden de toiletruimte netjes bij. Daarnaast vullen ze het toiletpapier aan en maken af en toe een vriendelijk praatje met de gasten. Je zorgt dan zelf voor toiletpapier, handdoekjes en zeep. Uiteraard kunnen de toilet dames ook voor toiletpapier, handdoekjes en zeep zorgen voor een meerprijs.

Zo kunnen de gasten de hele avond gebruik maken van een schoon toilet en kun je zelf ook van het feestje genieten. Je kunt dus heel gemakkelijk toilet dames huren! Wil je meer informatie over het huren van toilet dames? Kijk dan eens op onze contactpagina of bel naar 085 – 760 92 93.

TOILETJUFFROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

De toiletjuffrouw houdt de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de toiletjuffrouw (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

DE KOSTEN PER TOILET DAME

Overzichtelijke prijzen

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.
Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

MAAK KENNIS HET ONS TEAM

Hallo Toilet Dames!

REFERENTIES

Wat klanten zeggen over ons.

VRAAG VRIJBLIJVEND DE KOSTEN OP

Vraag een offerte aan.


     


    VEEL ERVARING

    Toiletjuffrouw Boeken werd ook ingezet door: