Probleem

Voor aanvang zijn alle toiletten schoon, maar na een uur begint de viezigheid.
De toiletbril is besmeurd, het toiletpapier raakt op en de zeep loopt over de wastafel.
Geen goede indruk dus voor je gasten.

Oplossing

Je wilt fris en net sanitair aan je gasten aanbieden. Dat kan geregeld worden. Boek een toiletjuffrouw en zij zorgt ervoor dat de toiletten schoon blijven en er altijd toiletpapier voorradig is.

Boek een toiletjuffrouw

Bekijk de mogelijkheden en prijzen en vraag direct een offerte aan.

DE KOSTEN PER TOILETJUFFROUW

Overzichtelijke prijzen.

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.

Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht van € 0,30 per gereden kilometer.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

WIE GINGEN JE VOOR?

De dames van toiletjuffrouw Boeken werken ook voor:

TOILETJUFFROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De toilet juf werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

Onze toilet dames houden de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toilet dame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toilet juf neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan uiteraard tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toilet juffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toilet juf naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toilet juffrouw zich aan.
Je mag bovendien niet verwachten dat de toilet juffrouw (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toilet juffrouw eet ook graag even een boterhammetje.

WAAROM KAN JE EEN POETS JUFFROUW HUREN

Wil je een toilet juf inhuren?

Geef je een klein feestje thuis, een bruiloft of een groot evenement en ben je op zoek naar een toilet juf? Dan ben je aan het juiste adres bij Toiletjuffrouw Boeken. Van kleine feestjes waar een enkele toilet juffrouw voldoende is tot grote evenementen waar een schoonmaakteam ingezet moet worden, onze toilet dames kunnen overal voor ingezet worden! Ze zorgen voor schone en nette toiletten, vullen het toiletpapier aan en maken af en toe een vriendelijk praatje met de gasten. Je zorgt zelf voor toiletpapier, handdoekjes en zeep.

Zo kunnen de gasten de hele avond gebruik maken van een schoon toilet en kun je zelf ook van het feestje genieten. Voor vragen over het boeken van een toilet juffrouw kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl.

Lijkt het je wat om te werken als toilet juf op festivals en bedrijfsfeesten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen over ons.

VRIJBLIJVEND DE TOTAALKOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.