Probleem

Voor aanvang zijn alle toiletten schoon, maar na een uur begint de viezigheid.
De toiletbril is besmeurd, het toiletpapier raakt op en de zeep loopt over de wastafel.
Geen goede indruk dus voor je gasten.

Oplossing

Je wilt fris en net sanitair aan je gasten aanbieden. Dat kan geregeld worden. Boek een toiletjuffrouw en zij zorgt ervoor dat de toiletten schoon blijven en er altijd toiletpapier voorradig is.

Boek een toiletjuffrouw

Bekijk de mogelijkheden en prijzen en vraag direct een offerte aan.

DE KOSTEN PER TOILETJUFFROUW

Overzichtelijke prijzen.

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en reiskosten van de toilletdames. De reiskosten zijn eenmalig € 0,30 per gereden kilometer.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

WIE GINGEN JE VOOR?

Toiletjuffrouw Boeken werkt ook voor:

TOILETJUFFROUW GEBOEKT

Wat je mag verwachten.

De toilletdame werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

Onze toiletdames houden de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor  handdoekjes, toiletpapier en zeep te zorgen. Dit kan uiteraard tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toilet dame naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich dan ook aan.
Je mag bovendien niet verwachten dat de toiletdame (bij langere diensten) niet even pauze neemt. De toiletjuffrouw eet ook graag een boterhammetje.

WAAROM KAN JE EEN TOILET DAME HUREN

Toilletdames boeken?

Bezoekers van een festival worden blij van schone toiletten. Het kan daarom een uitkomst zijn om toilletdames in te huren voor je festival.  Van kleine feestjes waar een enkele poetsjuffrouw voldoende is tot grote evenementen waar een schoonmaakteam ingezet moet worden, de dames van Toiletjuffrouw boeken zijn overal voor inzetbaar! Onze toiletdames zorgen voor schone en nette toiletten, vullen het toiletpapier aan en maken af en toe een vriendelijk praatje met de gasten. Je zorgt zelf voor toiletpapier, handdoekjes en zeep. Geen typetjes maar gewoon ouderwets poetsen. Gewoon goed geregeld dus!

Zo kunnen de gasten de hele avond gebruik maken van een schoon toilet en kun je zelf ook van het feestje genieten. Voor vragen over het boeken van een poets juffrouw kun je contact met ons opnemen, bel naar 085-7609293 of mail naar info@toiletjuffrouwboeken.nl. Vraag direct een offerte aan door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

REFERENTIES

Wat klanten zeggen over ons.

VRIJBLIJVEND DE KOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.