DIRECT EEN
WC DAME INHUREN

LEES HIERONDER WAAROM JE EEN WC DAME HUURT

WC DAME FESTIVAL BOEKEN?

Geef je een feest of evenement en ben je daarom op zoek naar een wc dame festival? Dan ben je aan het juiste adres bij Toiletjuffrouw Boeken. Want het is wel zo fijn dat je gasten gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Niet alleen aan het begin van de avond maar gewoon de hele avond lang. De wc dame zorgt tijdens het feest dat de toiletten netjes blijven, zorgt voor voldoende toiletpapier, en de toiletruimte wordt schoon gehouden. Je zorgt zelf voor voldoende toiletpapier, handdoekjes en zeep, de toilet juffrouw voor de schoonmaakspullen. Uiteraard kan de wc dame ook voor toiletpapier, handdoekjes en zeep zorgen voor een meerprijs.

Je kan een wc dame festival boeken voor kleinschalige feestjes tot complete festivals waar een schoonmaakteam nodig is. Voor elk evenement is Toiletjuffrouw Boeken inzetbaar. Zo kunnen de gasten met plezier naar het toilet en kun je zelf ook van het feest genieten. Heel gemakkelijk dus! Meer weten over een wc dame festival boeken? Bekijk dan onze contactpagina of bel naar 085 – 760 92 93.

TOILETJUFFROUW GEHUURD

Wat je mag verwachten.

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

De toiletjuffrouw houdt de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de toiletjuffrouw (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

DE KOSTEN PER WC DAME

Overzichtelijke prijzen

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.
Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

MAAK KENNIS ONS SCHOONMAAKTEAM

Hallo Wc Dames!

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen over ons.

VRIJBLIJVEND DE KOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.


     


    VEEL ERVARING MET FESTIVALS

    De dames van Toiletjuffrouw Boeken werken ook voor: