DIRECT EEN
TOILETJUFFROUW HUREN

LEES HIERONDER WAAROM JE EEN WCJUF HUURT

WCJUF INHUREN

Geef je een bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon een feestje thuis? Dan is het wel zo fijn dat je gasten gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Niet alleen aan het begin van de avond maar gewoon de hele avond lang. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, want je kan een wcjuf inhuren bij Toiletjuffrouw Boeken. De wcjuf zorgt tijdens het feest dat de toiletten netjes blijven, zorgt voor voldoende toiletpapier, en de toiletruimte wordt schoon gehouden. Je zorgt zelf voor voldoende toiletpapier, handdoekjes en zeep, de toilet juffrouw voor de schoonmaakspullen. Uiteraard kan de wcjuf ook voor toiletpapier, handdoekjes en zeep zorgen voor een meerprijs.

Je kan een wcjuf huren voor kleinschalige feestjes tot complete festivals waar een schoonmaakteam nodig is. Voor elk event is Toiletjuffrouw Boeken inzetbaar. Zo kunnen de gasten met plezier naar het toilet en kun je zelf ook van het feest genieten. Meer informatie over een wcjuf inhuren? Neem dan een kijkje op onze contact pagina of bel naar 085 – 760 92 93.

TOILETJUFFROUW GEHUURD

Wat je mag verwachten.

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

De toiletjuffrouw houdt de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de toiletjuffrouw (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

DE KOSTEN PER WCJUF

Overzichtelijke prijzen

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd.
Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Dagtarief

ma-vr 8:00-20:00

29

per uur

Weekend/Avond-tarief

overig

34

per uur

MAAK KENNIS HET ONS SCHOONMAAKTEAM

Hallo Wcjuf!

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen over ons.

VRIJBLIJVEND DE TOTAALKOSTEN OPVRAGEN

Vraag een offerte aan.


     


    VEEL ERVARING

    Toiletjuffrouw Boeken is ook ingezet door: