Is het een toiletpot of….

toiletpot als bloempot

Als toiletjuffrouw zie je heel wat toiletpotten in je carrière, op de leukste en gekste locaties. Maar een toilet kan je voor veel meer dingen gebruiken dan alleen een plaats om je boodschap achter te laten. Je staat er van versteld waar je een toiletpot allemaal voor kunt gebruiken! In dit blog laten we je de leukste, grappigste en handigste creatieve oplossingen zien die te maken hebben met een toilet(pot). Bekijk ons lijstje hieronder.

 

 1. Drinkbak
  toiletpot drinkbak
 2. Bel jij vaak op het toilet? Ik bel met een toilet!
  toilettelefoon
 3. Zou dit lekker smaken uit deze snoeppot?
  snoeppot toiletpot
 4. Lekker cruisen en toiletpapier mee voor onderweg, dat is nog eens handig!
  rondrijden op toilet
 5. Bekijk de wereld eens door een andere bril
  toiletbriltoiletbril
 6. Zet jij nog een potje koffie of heb je meer zin in thee?
  koffiemok toilet
 7. Deze architect werd vast geïnspireerd toen hij op het kleine kamertje zat
  stadion toilet
 8. Slamdump, uhh dunk
 9. Toiletpot of bloempot?
  toiletpot als bloempot

Heb jij zelf ook een leuke foto van een toiletpot of toiletbril die je niet in het toilethokje gebruikt? Stuur deze naar ons door! Je kunt contact met ons op nemen door een mailtje te sturen naar info@toiletjuffrouwboeken.nl of door ons een berichtje te sturen op onze Facebookpagina.

Ben je op zoek naar een toiletvoorziening voor je feestje of verbouwing? Neem dan contact op met onze collega Toilethuren.nu. Uiteraard houden de dames van Toiletjuffrouw Boeken de sanitaire voorzieningen graag voor je schoon op je feest of evenement. Je kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen door te bellen naar 085-7609293.